Baby kurg mnyusu

Baby 5bulan 19 hari kurg mnyusu normal kee ? .. Bmbang tkot berat x naik jee

3 Các câu trả lời

Normal tp kena make sure baby cukup tidur. Anak saya start 5m dah kurang menyusu which dia suka main2 je time susu tu tp berat tetap 8kg jugak. Doctor kata sbb die tidur lama. Malam tidur dari 6pm-10pm. Bangun susu kejap & tukar pampers then sambung tidur 11pm - 7am. Tu pon kene kita yg kejut baru bgun

3mo trước

oo .. rsau jgk tkot berat x naik

normal