baby 3.7 kg

baby 3.7g agak2 besar tak.. boleh ke kalau normal 😭

9 Các câu trả lời

berat juga tu. usually doktor akan bg nasihat ikut kondisi ibu. kalau ibu sihat baby sihat insyaAllah boleh. kalau ada darah tinggi ke, gdm ke then risiko tinggi sikit. minggu keberapa da?

Boleh sis, anak akak sulung 3.7kg juga, bersalin normal... ☺️☺️Harap2 dipermudahkan bersalin 😊🙏🙏

Boleh insyaAllah.. Cuma perlu semangat yang lebih lah badan ibu jenis kecil tambah tambah anak sulung

Kwn sy bb 4.16 normal juga,doktor akan tgk kesihatan ibu dan pintu rahim ..klu takda mslh boleh saja

InsyaAllah boleh. Positif, mummy. Anak saya 3.75 dan 3.85 dua dua normal Alhamdulillah.

Boleh doa banyak2 Allah je yg mampu Bantu kita sis

Kazen sy 4.5kg bersalin normal

Boleh kalau bersalin normal .

Normal