Baby 34 minggu

baby 34 minggu aktif waktu malam pagi dia biasa je gerak. Kadang tu terjerit juga lah malam2 sampai tercengkam suami kat sebelah😭🤣. Dia punya pusing2 tu allah rasa dia berjoget😅.

2 Các câu trả lời

sebab malam time kita rehat, tu yang dia aktif. kalau siang kan kita busy, dia tidur sebab rasa dibuai. nanti dah dekat due lagi aktif dia gerak, sampai senget perut 😵‍💫 kadang tu sampai rasa kaki tangan dia kat perut.

8mo trước

normal ke rasa gerak dah kebawah macam dah paras pusat kadang rasa kat atas pusat tapi jarang. baby tak pusing lagi ke takut kepala dia kat atas lagi😬🥹

saya baru nak masuk 32 weeks, baby boy. dia buat regangan rasa nak bocor perut saya rasa kakinya tajam😂

8mo trước

same lah baby boy, mungkin boboy lah kan rasa gitu lasak 😅