ubat ruam baby

baby 15hari ...ubat ruam apa sesuai tuk baby?

ubat ruam baby
2 Các câu trả lời

anak sy macam ni jugak..sampai berair dan berbau. pakai cream doktor bagi x jalan, terus ikhtiar ubat kpg. lepas mandi dap dap sampai kering dgn kapas (sebab lembut). lepastu letak tepung kanji mcm pakai bedak. baby sy haritu bila letak bedak makin naik ruam dia. skrg baru ada nmpk mcm leher, rasa mcm x percaya tp percaya lah, try pakai tepung kanji.. moga bermanfaat

Umur bawah sebulan kena dapatkan nasihat doktor dulu utk tau condition sebenar anak. Tak boleh beli ubat sebarangan