My first!

Awal2 masa saya g scan dalam 6w, Dr cakap takde apa apa lagi. Tak nampak apa pun. Then, sy g scan kmudiaanya lbih krg 8w.. Dr cakap dah nampak kantung. Tp janin dan heartbeat belum nampak dan dgr. Huhu. Is it normal? Tp Dr cakap boleh je kalau dah nak buka buku pink.. Should i scan lagi sekali sbb kdg2 depends on machine kan? Then baru g buka buku pink.. HuhuIbuRisau #iburisau

1 Trả lời

Boleh cuba pegi klinik lain, kalau boleh request scan dr bawah sbb kdg scan perut tk nmpk sgt tp scan tvs nampak jelas semua.