pregnant

Awal tau mengandung haritu saya ada bleeding sikit pstu trus pi klinik dan doc bagi saya duphaston selama 2weeks lebih dan bleeding tu dah xda .. Hari ni ubat tu dah habis dah perut kar bawah rasa nyeri takut datang lagi bleeding , ada tak momy yg pernah rasa gini ? Ke ok je lepas mnum obat tu bleeding tak kuar lagi .. Mohon bantu jawab momy , saya pregnant anak pertama jdi apa2 sya banyak tak tahu ?

1 Trả lời

Sy makan duphaston sampai 6 bulan Dr bagi sbb sy ada kes gugur dan mati dlm perut sblm ni. Lepas tu mengandung bleeding sebulan juga. Jadi berterusan ambil dupaston dan alhamdulillah,kandungan kalini berjaya selamat. Sy dah bersalin sudah.

5y trước

Hmm ,yeke kak Nak tunggu bulan depan jmpa doc mnta balik duphaston tu , sebab takut pulak kalau ubat tu tiada akan jd bleeding lagi