Dilema awal kehamilan

Awal kehamilan ni betul2 memenatkan ya mommies, saya takda buat apa sangat pun boleh rasa nak pitam. belum kira perut asyik masuk angin, pening2 dan mual. nasib baik je ni belum ada alahan teruk tapi tula dua tiga hari ni tengok nasi rasa nak muntah pulak. Kita ni rasa serba salah dengan husband sebab banyak benda tergendala sebab badan penat manjang. Nak kerja pun lemau je. Semoga dipermudahkan segala urusan mommies yang lain. 🤲🏻 #firstbaby

12 Các câu trả lời

sma sya pon x bole mkn nasi tngok nasi n trhidu bau pun mual muntah

2y trước

mkn oat ngan mee ja skrng huhu

Ya, normal tu awak. Be strong!

2y trước

InsyaAllah. Terima kasih awak 🫶🏻