10week4day

Awal Bulan 4haritu sy test 3+, nie sy test lg jadi mcm nie pulak 2-3,kenapa ye.. ada sape2 boleh beri jawapan? Atau ade yg same mcm sy?#firstbaby

10week4day
10 Các câu trả lời

kiraan pregnant test ni bukan tepat pun .sbb kiraan pakai alat ni dari hormon kita .kalau test pagi mybe lain . ptg lain . yg tepat tarikh last period utk tentukan due date

2y trước

risau takut gugur

Sis ada bleeding ke spotting ke? Saya pernah jadi macam ni juga. Mula2 check 2-3. Pastu saya start spotting on off 3 hari. Check semula dah jadi 1-2. Lepastu heavy bleeding 🥲

jangan tgok no 3 tu wak😅yg penting dia dh sahkan pregant?sya pun guna cb kata 2,3..g klinik scan dh 4 minggu dah..2 hari je lagi 5 minggu..no tu tak penting

2y trước

Yeke.. allahuakbar risau,Sbb ade Bleeding.. Tp masih ada 2line tapi samar.. haritu pekat.. nie dah samar

mcm sy mule2 test 2-3w.. then lps 2mggu still lg 2-3w xnaik2 3w.. try upt strip biase pon x makin pekat, pudar gitu je.. sy redho da, sebulan lps tu gugur..

2y trước

tu la..x tahu la.. rase mcm gugur dah.. Sbb line 2 Tp line 1 tu samar sgt... x mcm yg pertghan puasa tu . pekat..

Rasanya clear blue memang akan letak maximum number sampai 3 je dia takde 4,5,6 etc. no worries semua okay ☺️

2y trước

bulan 4 haritu check 3+, tp smlm check jadi 2-3 pulak.. kenapa ye.. jadi risau pulak saya

mcm saya dulu .. tulis 2-3 .. lepas seminggu check jadi 1-2 .. lepas beberapa hari hmmm 😭😭

2y trước

ya betul .. bila buat ujian darah, bacaan hormon hcg pun dah menurun .. tapi alhamdulillah saya lepas 5 bulan dpt rezeki lagi ..

saya aritu mula scan pregnant 3 then ada skli bleeding test trus not pregnant..

2y trước

yeke,allahuakbar.. tu yg risau tu..

Sis blh ke klinik utk scan tgk size kantung/ baby untuk pengesahan.

2y trước

swasta

better pegi klinik scan trus awk...kalau mcm ni lg trtnya2

dh buka buku ? klau blum blj g scan

2y trước

belum bt buku,baby belum nmpk.. dokter ckp 22/6 baru scan semula.