Kulit Bebas Stretch Mark SEAWAL 28 HARI? Saya NAK! 🙌🏻

🚨ATTENTION PREGGY MAMAS!🚨 Tengah cari cara untuk pudarkan stretch mark atau legakan kulit gatal? 🤔 Ikut 2-step solution Mama's Choice ini dan Mama boleh lihat 65% stretch mark mula pudar seawal 28 hari! 😍 Step 1️⃣: Sapukan Stretch Mark Serum Step 2️⃣: Kuncikan lembapan dengan Stretch Mark Cream Lakukan rutin ini setiap hari secara konsisten pada waktu pagi dan malam untuk dapatkan hasil yang cepat! 🙌🏻 Jom dapatkan sekarang! 💗 https://bit.ly/3HL1c5M

Kulit Bebas Stretch Mark SEAWAL 28 HARI? Saya NAK! 🙌🏻
5 Các câu trả lời

Hi nak tanya kalau ibu mengandung mengidam nak makan kuih tart nenas boleh tak makan

8mo trước

kalau sebelum pregnant tiada alahan pada tart Nanas..then no problem to eat it during ur pregnancy journey mom to be🥰

sy dh Cuba..terbaik

🥰

👌🏻

👍