tumbuh gigi

Asslmualaikum mommy semua nak tanya la kalau anak nak tumbuh gigi memang tak nak makan ke tu simptom nye ke? ada yang macam saya tak?

3 Các câu trả lời

wassalamm betul.. anak sy pon mcm tu ..susu pon tak nak minum..3,4 hari selepas tu baru kembali normal.. tapi sy suap juga bubur n bagi minum air masak

Ya , salah satu simptom. Try n error menu lain atau tukar tekstur lain atau back to the basic tekstur ; bubur

ye dia macam tak selesa nak makan. boleh try bagi benda yg lembut lembut kat dia untuk sementara