SUSU 12 WEEK

Asslm.. Saya sebelum ni minum similac vanilla lepas habis 1 tin, saya tukar enfamama choc. Sebab tak lalu sangat vanilla. Tapi kerap cirit 😭 Bahaya tak ibu mengandung kerap cirit. 2 hari sekali. Sekarang nak tukar susu apa xtau lah. Kalau minum susu kotak (dutch lady, HL) je ok tak ?? Sebab baru 12w... 🤧

3 Các câu trả lời

Eh sama la kitaaaa. Similac then tukar enfamama choc cirit pulak 2x sehari. Mungkin tak sesuai. Tp sedap kan 🤧 so ,saya terpaksa tukar ke vanilla balik. Ok dah

Lemah badan kalau ceri beri ni sis. Kena byk minum air kosong. Boleh minum susu dutch lady, HL @ fresh milk lagi bagus.

Nurse ada suggest sye sruh minum susu HL tapi low fat skrg kandungan dh 31 weeks