benjolan pada kemaluan

assamualaikum semua, saya skrg dah 36w+, beberapa harini kemaluan saya ada benjolan seperti jerawat nanah mcmtu. lepastu, saya perasan bila saya nak lap lepas buang kecil, ada keluar darah dari situ, mcm pecah sendiri. bila nak buang kecil agak pedih jugak😭 ada tak sesiapa mengalami seperti saya? esok 26/12/2023 bru nak pi checkup kt kk. sorry gmbr real yg tak senonoh. #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

benjolan pada kemaluan
6 Các câu trả lời

ape kk kata sis

9mo trước

doktor kk kata ada mcm lebihan bulu yg tersangkut pada benjolan tu, mcm jerawat pori2 tersumbat tu. so doktor kata jngn çukur dlu buat masa skrg ni. bagi pulih betul2 baru boleh çukur, mntk suami cukurkan