Blh ke preggy bru 2bln naik flight?

Assalm mommy2 semua.. nk tny, ad x pengalaman mommy2 trpksa naik flight awl2 preggy? Lgi2 yg mcm sya ad HB rendah.. sya was2 tpi trpksa ikt suami, tawakkal je wlwpn risau kndungn 😌 #ingintahu #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Nak advice yang lagi tepat, refer doktor ya mommy. Tahap kesihatan kita ni tak sama.

3mo trước

Most welcome. Pernah baca pengalaman mommies dalam TAP ni. Ada mommy yang doktor bagi kebenaran untuk fly. Ada doktor yang tak bagi.

takda masalah pun. melainkan mabuk udara. dah 27w baru kena ada surat doktor

3mo trước

oowh mcmtu erkk .. sbb byk bca yg risiko tggi klau kndngn msih kurg 15mggu .. tq mom sudi bg pendpt ☺️