Cadangan untuk Mengaktifkan Baby ketika scan

Assalamulaikum...Hi semua momiesss...saya bertanya ... macamna nak aktifkan bby ketika scan...sye pregnant twins ...sorang je tunjuk muka then sorang lagi mmg xaktif langsung ...tido je ...smpai dokter xlarat goncang perut untuk kejut twins...so sye gn husband pulang gn kecewa🥲😅maaf bertnya ..sye first pregnancy...so kurang arif dalam bab ini...terima kasih semua momies

3 Các câu trả lời

Jgn kcewa2

3y trước

hahahahaha .... excited bukan main masa nak p tpi malu2 pulak 🤣🤣🤣