pregnant at 4w

Assalamulaikum mommy2 semua, syukur alhamdulilah sy dan suami diberikan sekali lgi rezeki utk sy pregnant, selepas gugur Jun tahun ni. Syukur kepada Allah, doakan sy dan janin sy semoga kuat dan sihat sempurna sampai melahirkan. Sy doakan juga kepada mommy2 semoga baby dan mommy sihat. dan pejuang garis dua semoga ada khabar gembira menanti dan dikaruniakan zuriat. Amin ya rabbal alamin 🤲🏻

pregnant at 4w
49 Các câu trả lời

Sy gugur bulan 11 tahun lepas.. Masih belum lekat.. Doakan sy ya smoga cpt2 dpt zuriat.. Aamiin aamiin aamiin.. Sy ttc 2y10m lg 2 bulan masuk 3tahun kawin..😊

wslam sis..saya pun gugur 1/8/22 ari tu sekarang dh 6week..kdg2 saya rasa takut tp kita keno redha kn.. semoga kita dipermudah urusan..aamiin

alhamdulillah Tahniah sis..doakan juga saya Dan baby dlm kndungan sentiasa sihat Dan Selamat smpai melahirkan ye..sekarang dh 24minggu..

Waalaikumsalam. Alhamdulillah tahniah.. semoga dipermudahkan segala urusan🤲

waalaikumsalam...alhamdulillah semoga di permudahkn urusan sis n bayi di dlm kandungan🙂

Tahniah sis, moga selamat ibu dan baby. Kita pun gugur jgk bln july haritu, doakan kita menyusul ye

tahniah puan..doakan saya dpt merasa keputusan mcm puan juga..belum merasa lg..🥰🤗☺️🥺

Tahniah sis, jage diri baik2🥰 doakan sy juga ada rezeki pregnant lgi. Sy ggur october thun ni 😊

2y trước

Sy doakan sis positif mengandung dlm masa terdekat ni. Amin2 🤲🏻 sabar Allah pasti gantikan yg lebih baik 🤲🏻

alhamdulillah tahniah , jaga diri elok2 dan doakan saya jugak agar cepat2 dapat zuriat

2y trước

Makasi awak, saya doakan sis dan suami supaya cepat dikaruniakan zuriat. Amin2 🤲🏻

Waalaikumusalam.. tahniah sis! Jaga diri ya.. jgn byk jalan & buat keja berat² 🥰