Jerawat keluar banyak

Assalamulaikum ibu2. Saya sekarang pregnant nak masuk 12w. Jerawat banyak sangat..tu pembawakan ke? Sbelum ni xpernah keluar jerawat😭 Ada X sama mcm Saya huhu..

7 Các câu trả lời

sy 10w jerawat batu mmg sakit muka bengkak dan nampak kusam sangat sampai husb tegur takda seri🫠

Ye.. Kdg stengah org pregnant mmg camtu..bertabahlah sis😂 sy pun ada jugak sikit2 ni..

Sama…muka jerawat batu..belakang bdn ada bintik2 halus..risau nk g farmasi beli ubat

sama sis...sy kalau tk pregnant muka elok je.,pregnant je hbis breakout muka...

sy 8 week naik jerawat teruk kt muka jgk .. normal je ..

wsalam, ye pembawakan. nanti akn surut sendiri

saya 11week banyak keluar jerawat