Sakit Perut

Assalamulaikum ade tak ibu2 yg punya pengalaman mcm saya, ne dah hari ke 5 saya x sdp prt, doc kata gastric. Tapi perut beragin je ssh nk buang angin sedawa pon susah mcm angin tak lps. Dlm prt rasa panas sejuk senak2, dah 2x dah jmpe doc gov pon pg klinik private pon dah pg... ?

1 Trả lời

Awak try minum madu (bancuh dengan air) tapi nak madu asli. Insya allah akan pulih

5y trước

Terima kasih nnty saya cari, betul2 tak tahan sampai nk mkn pon hilang selere sbb mkn prt x selese sian bby dekat dlm