bengkak susu

assalamualikum sy nak tnye sp kat sni selalu kne bengkak susu? mcm mana cara paling cpt hilang kan bengkak susu ye? sy ada baca kat google kata mkn lecithin tp sy tak berani nak mkn suka² sbb babyi nak mkn s sy g6pd. Mohon pencerahan

1 Trả lời

1) masukkan air panas suam dlam btol .. Pastu gelek dkt breat .. 2) boleh guna sikat .. Sikat breast 3) ada juga yg guna kobis letak dkt breast No 1.dgn 2 mmg sakit sikit la .. Jgn lupa pam utk elakkn bngkak susu .. Galakkn ank mnyusu jugak

5y trước

Okay terima kasih