Berapa lama masa yg di ambil untuk 1 sasi pam susu?

Assalamualaikum,tumpang tanya berapa lama masa yg diambil ye untuk 1 sasi pam susu? Maaf first mom dan ade tip untuk meriahkan susu .

3 Các câu trả lời

sebab dbf, lepas dbf bole pump +- 10-15 minit per payudara, sebelah guna pump electric sblh bole guna milk collector nak tambah susu banyak kene buat power pumping boleh rujuk kat google

hi awak. cuba share dulu. usia baby awak? baby directfeeding atau awak epmom (exclusively pumping mom)? waktu pam awak mcm mana?

2y trước

awak pam selepas baby menyusu ka? 30min lama sgt awak. max 20min utk satu sesi. risau nipple awak luka nnt. size corong pam awak dah betul?

15 min... yg lg sebelah sye gne milk collector.. lps tu sye tukar plak