Spotting lendiran coklat

Assalamualaikum, Tolong bantu saya..saya baru hamil kali ke2 lps gugur bulan 3 haritu tapi xtau brapa week lg sebab period sy xdatang lepas gugur..bila check upt +ve dan dh buka buku pink di kk kemarin tp scan belum nampak mgkin sbb awal lg..masalah saya sekarang saya alami spotting lendiran coklat sejak hari Jumaat lps..2-3 hari lepas tu dh stop tapi kemarin ada pulak darah tu smpai sekarang tp tak banyak..yg saya perasan darah keluar bila sy banyak bergerak..doc sarankan sy ambik duphaston..tolong bantu saya yg mana pernah alami mcm saya..sy risau sgt.. #1stBabyAfter3y#spotting##ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

sis kne banyakkan bed rest, mcm sy hampir 2 minggu dsebbkan spotting, cuti tanpa gaji and doct bg ubat kuat rahim, alhamdulillah dh selamat bersalin, anak dh 6bulan ☺️

3y trước

alhamdulillah tahniah sis..lega sikit dengar..saya dah mula makan ubat kuat rahim tu..doakan kandungan saya Selamat hingga dilahirkan ya..tq sis😊