Wajib solat atau x?

Hi Assalamualaikum..sy skrg 10w5d tp masa 9w haritu pegi scan masih xnmpk denyutan jantung n kantung kecik sngt..lepas tu ada turun darah mmg mcm period..pegi scan kantung masih ada...so nk tnya pasal jenis darah yg keluar tu jenis darah apa? Sy skrg kna solat atau x? Kalo cari penerangan video ustaz² semua duk ckp pasal darah lepas bersalin atau gugur tu nifas(selepas rahim kosong)..tp xde yg ulas pasal darah turun sebab awal keguguran, tp masih ada kantung dalam rahim..xthu jenis darah skrg ni sebagai apa..dh sminggu darah beku turun mmg mcm period..ada siapa2 tahu x? Please huhu#seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

selagi belum gugur atau bersalin wajib solat. masa nak solat tu basuh bersih and tukar pad baru.