Help me,anak berkahak pekat

Assalamualaikum,sy nak tanya ada cara tak nak hilangkan kahak pekat kat tekak anak..baby 7m..sy dh bawak gi neb,dah jumpa doc pakar kanak² swasta..dah bagi mkn ubat cairkan kahak..tapi kahak tu masih ada lagi..anak bunyi grok² dlm tekak dia..tak tahu dh nak buat ape,sy pulak jenis panik..tak jadi keje..asyik peratikan anak je 24jam..tolong suggest ape yg patut sy buat

2 Các câu trả lời

Sy bakar bwg putih lpastu rendam dgn mnyak kayu putih , sapu dkt dada n blkg , hdung

Buat tepukan percussion.

1y trước

dah buat sis..hari² buat