A

Assalamualaikum..sy bru p mengurut..dia ckap perut saya sebelah kiri terik je..ph tu bengkak.. insyaallah da ada..lpas tu dia stop mengurut tkut trjadi apa2 lagi..tp sy test Line kabur sngt2..tp sy 3 hri demam selang seli sakit pinggang ..tubuh smua lenguh2 ..mlm2 nk tdur cam sejuk..biasa tdur x berselimut ..smnjak ni sy berselimut..mcm mana ye nk tahu kita ni btoi2 preg????cek Line kabur sngt.tp sy tgk mcm ada gris..

1 Trả lời

selang brapa hari , check lagi .. kalau mseh was2 , blh direct check ke klinik 😊

5y trước

wc dear ☺