ingin tahu

assalamualaikum... skrg saya dah pregnant 8week tapi bila scan masih belum nampak janin lagi...adakah itu semua normal..??ada yg pernah alaminya ke..??berapa minggu baru boleh nampak janin masa scan..?? tq semua..

3 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Normal puan sbb kdg kdg usia kandungan lari sikit dr kiraan LMP. Cuba repeat scan semula lepas 2-3 minggu. InsyaAllah masa tu dh nampak semua

3y trước

owhh..mcm tu...tq te atas info awak...😊

kalau boleh jgn scan awal sgt. tunggu 12-13minggu. scan awal tak baik utk janin ye ibu.

3y trước

baik lah..tq atas info dan nasihat awak ..😊

Waalaikumussalam, normal tuu.. Janin kecik lagi.. In sha allah 12week bole nampak dah

3y trước

baik...tq ya awak...😊