Perancang

Assalamualaikum..selalu nya klau first mom sesuai ambik prncngn Jenis apa ?sy x Tau nk ambik perancang apa..#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

Kalau sy kelahiran Sebelum nie pilih pil, kandungan kali nie macam nak ambil pil juga kot sbb hsbd x bagi keja lepas bersalin nanti, if rancang sendiri x yakin 😅

utk yg sulong saya ambil cucuk depo.kdua rncang sndri . yg ketiga ni otw cucuk balik . rncng sndri 1t8bulan pregnant balik . saya jnis suka lupa mkn ubat .

2y trước

Nak tanya, masa sis cucuk depo ada mengalami side effects apa ya? Saya plan nak cucuk depo tapi takut emosi jadi tak stabil ke apa :(

mcm sy...sy merancng sendri..xamik pape pil or suntikan perancng keluarga..sbb ia tidak sesuai tuk bdn sy..