Pedih ulu hati n mcm perut masuk angin

Assalamualaikum..saya nak tanya..saya hamil 6w 4d.tapi dh 3hari perut mcm masuk angin n pedih ulu hati .normal ke tak ya??n kdang buang air besar cair??blh bgi suggestion x mcm mne nk hilangkn angin perut n pedih ulu hati ni .mmg xselesa..keja perut rasa menggelodak berpusing2

2 Các câu trả lời

saya baru lps melalui fasa ni jugak. skrg dah 7 mgu sy dah boleh control skit rasa sakit masuk angin tu. saya ikut saranan mommy dlm ni jugak. makan sikit tp kerap. so nak tido pon tepi katil sy sediakan siap² roti ke apa ke. atau bancuh oat siap² letak dlm peti. nnti awk makam je kerap insyaallah okay

2y trước

ok baik awak..tq sgt2 ats prkongsian..cuma mmg xslesa sgt bila kne pedih ulu hti n prut angin serentak..mlm nk tdo pn ssh..n rse nk meradang je..