Baby full bf tak berak 1 minggu

Assalamualaikum,saya nak tanya baby saya 3 bulan lebih ,full bf dah nk masuk 1 minggu tak berak2,bahaya tak,ape tindakan yg saya perlu buat ye untuk bagi baby berak..risau pulakk..tapi perut dia tk kembung n tak meragam,setiap kali tukar pampers saya urut perut n tapak kaki dengan minyak telon..ada tips lain tak?#ingintahu #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

fully bf normal mcm tuh, kalau dia pun okay. ada yg 2w tak berak pun ada. kalau awak risau cuba buat urutan iloveyou or kayuh basikal ke,

1y trước

jarang la kalau fully bf baby nak sembelit. tapi bila dia berak nnt, mmg bau dia padu sikit la sbb da lama

anak sy 3 bulan pun mcm ni . 2 minggu tak berak . senaman tu hari2 sy buat .