rasa angin yang m'cucuk2 ketika 6week

assalamualaikum..normal ke waktu 6week,perut mudah b'angin.. kadang2 smpai rase m'cucuk2.. saya x pasti yg rase m'cucuk tu kat perut ke rahim..bile baring pon, serba x kena..ape yg perlu saya lakukan.. next scan 14hb okt nnti..skrg saya on ferocom n ubat kuatkan rahim..adakah sb ubat2 tu saya alami simptom ni..

2 Các câu trả lời

Sy start 6-9w kerap masuk angin/gastrik. Xbole skip mkn wlpun xde slera

5y trước

oo..jadinye kite kne selalu mengunyah ye sis utk kurgkan angin tu..kne standby biskut la mcm ni..

Kerap makan sayang nanti masuk angin sayang 😆