Minum air gula selepas bersalin

Assalamualaikum...nk tya tp xtau nk bt ayat cmner...sy minum air gula selepas bersalin 11/1/2023 aritu....tapi sampai sekarang nurse x call ape2 ....agak2 sebab results belum keluar ke cmner??? Hmmm takottttt laaaaa😢😢😢😢

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam, selalunya jika ada masalah baru KK akan call untuk beritahu. Puan boleh call KK untuk tanya kan result. Saya pun sama juga dulu. Hampir 2 bulan pihak KK tak call untuk beritahu result. Saya sendiri yang call.

minum air gula 11/1 ke sis? kalau lama sgt nurse takde call maksudnya result tak sangkut la tu. kalau nak kepastian sis call je tanya balik