Mengandung 6bulan

Assalamualaikum..nk tnyk normal ke kita prgnt sesak nafas...

4 Các câu trả lời

NORMAL... Sbb semakin hari baby semakin membesar dlm rahim kita 😄 Saya since 1st trimester pon dah rasa tak cukup nafas terutamanya bila naik turun tangga 😪 Dulu sblm pregnant, takda masalah pon pakai mask. TAPI bila dah pregnant, mmg tak selesa sgt2 🥴

ye betul tu ..sy pun sme ..akhir2 ni susah sngt nk tidur , nafas pun tercungap2,lg2 klau cuaca panas sngt2 ..tuhan je yg thu rsanya..hmm

Normal, because baby is getting bigger and compressing the lungs.

oh itu lh tidur pun sakit. .tk selesa