hamil anak pertama

Assalamualaikum..nk tnya pengalaman ibu² yg pernah mngndung.. Td doktor scan kali kedua slepas 2 mnggu scan hritu,doktor ckp janin tk berkembng n slah date period..nurse kira dri date period due saya bln 5,lpas scan kli prtma hritu due tukar bln 6 pulak .. Bln 12 scan skali lgi untuk tgok result klu jnin tk brkembng n kntung tu msih ksong doktor nk refer hospital nk cuci??mcm mna ni? Sedih sgt.. Pernah tak ibu2 alami mcmni? Apa perlu sya buat? Nak sgt ad baby??

1 Trả lời

Bpa week?

5y trước

Scan hritu 5 weeks.. Ikut kiraan period dh nk msuk 3 month.. Period sya tk teratur mybe sbb tu doktor ckp byi tk brkembng sbb msih kecil