Penggunan bengkung

Assalamualaikum..nk tnya lps bersalin bole guna trus bengkung ke atau tnggu brpa hri Bru bole guna?#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Klo normal bgs pkai bengkung lps bersalin tu... letak minyak panas/barut cream.. nanti rahim cpt kecut.. klo ada drh beku pn cpt turun.. klo czer kne tunggu skit.. and kena pkai bengkung khas utk czer

Waalaikumsalam. Kalau bersalin normal boleh dah pakai. Kalau czer depends keadaan perut ibu