Induce 38 minggu

Assalamualaikum...ni ank ke 3 sye..Rabu ni Sye DH cukup 38 minggu...Blom ada tnda2 bersalin..tapi doktor suruh Sye induce..so ni pertama kali..ada kah berbeza sakit biasa atau induce lagi sakit lagi..due Sye 7/8 ...masalah Sye SBB air ketuban kurang...

2 Các câu trả lời

induce lagi berganda sakit dia sis banding sakit biasa. sy bersalin no 2 merasa 3 jenis induce. paling sakit menahan induce drip masa dlm labour room rasa nyawa dah hujung tanduk sgt time tu. tp jgn risau sakit tu membantu utk cptkan bukaan jalan. tenang² saja sis. moga dipermudahkan urusan bersalin ya.💜

Bg sy dua2 sakit😅sy pun induce jgk tuari tp sakit tu allah je yg tahu🥹