Ragam pregnant

Assalamualaikum..nak tanya..cmna nak elakkan diri dari malas dari semua keje rumah,hias diri..ada ke yg time pregnnt cmni?😭😭😭😭 .da banyak kali muhasabah diri,still jugak malas tu ada.. #firstbaby

50 Các câu trả lời

Normal sis. Sy pon mmg jadi malas ya amat. Dengan alahan jerawat naik satu badan , muka sampai kepala, muntah2 lagi. Masak pon malas. Semua malas. Kene banyak doa moga2 suami memahami 😆 tgok fon semua tak boleh lama2. Dh 2 bulan sy banyak termenung je, cakap pon kadang2 je. Padahal dulu mulut tak berenti bercakap. Sekarang jadi pendiam 😅