Pengalaman Confinement Lady

Assalamualaikum Nak tanya mommies kat sini ade siapa2 guna servis Confinement lady tak? Kalau ade bileh share pengalaman tak? Saya dulu guna satu Confinement lady, sangat professional dan tiptop kerja. Kali ni utk anak ni Confinement lady yg dulu x dpt saya ambil dgn company lain, tapi tu la nasib saya kurang baik. Confinement lady mcm pilih kerja yg dia nak buat dan x professional langsung dan buat perangai 😣#confinementlady #advicepls #pleasehelp

1 Trả lời

kalau die x buat kerja ikut joblist die, boleh report dkt company.