Kedudukan Bayi

Assalamualaikum. Nak tanya mommies, baby usia 27w sepatutnya kedudukannya dekat mana ya ? Dekat bahagian atas perut atau masih di bawah, atas ari ari ? Sebab zuriat saya 27w+ kalau bergerak banyak dekat area bawah ni je and bahagian tepi. Jarang bahagian atas akan rasa pergerakkan. Normal tak ya ? #1stimemom #mommybuntu

1 Trả lời

Waalaikumussalam, normal tu mommy nisa. Sebab 27 weeks tu dah masuk 3rd trimester. Saya pun macam tu masa pregnant. Baby awal gerak ke bawah 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers