#pleasehelp

Assalamualaikum,mommy semua..sy nak tanya normal ke yg preg 9weeks mcm sy nie alami keletihan melampau sampai tak boleh bangun dan terlampau sensitive dgn persekitaran terutama bila bercakap dgn suami,sy sangat mudah menagis,rasa mcm nak mati sangat² tertekan sy sampai ambik cuti..sbb tiap kali nak keje mesti sy menagis tak larat..please mommy bg kata² semangat..jgn bg sy down sgt..moga² sy terus positive...

1 Trả lời

Wsalam, semua tu normal sbb perubahan hormon. Sy pun mcm awk..tmbh dgn morning sickness. Hari2 nk pergi kerja mesti menangis sbb xlarat, plus drive sendiri & kerja sy melibatkan outdoor (construction field). Mmg sgt penat, xtau nk ckp mcm mana. Kdg smpai terlelap dlm kereta sbb xlarat nk masuk rumah. Tapi setiap hari sblm tidur, sy cepat2 minta maaf pd suami..dan explain knp sy takde mood, marah tiba2. Alhamdulillah suami sgt memahami. Sis kena kuat ya, inshaAllah xlama lg akn beransur baik.

2y trước

Sembang dgn suami baik2 ya..sy doakan sis kuat ☺️