Breakout masa mengandung

Assalamualaikum,mommies semua kalau naik jerawat masa mengandung ni ada pakai apa2 tak untuk jerawat tu? Atau biarkan je jerawat2 tu?

7 Các câu trả lời

Saya pun biarkan je. Tak pakai apa2. Start pakai balik skincare 1y 7m lepas bersalin sebab BF. Jadi saya ambil masa yang lama untuk study ingredients apa yang boleh dan tak boleh untuk ibu menyusu.

mcm sy dlu biakan shj smpai brsalin..lepas tu dia ok balik..cuma ambil.ms.tuk hilangkn parut2 jerawat yg ada..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

tgh alami sekarang takpakai apa pun sy biarkan je sebab mybe alahan bawak budak

sy biarkan. sbb nanti hilang sndri. cuma parut tu lps bsalin baru guna produk

biarkan shj..skincare utk jerawat xsesuai utk ibu mengandung

sy biarkn je.harian sy cuma pkai pncuci muka je.

sy pon tengah alami tapi biarkn shje xbuat ppe