sedia barang dalam kereta

Assalamualaikum..mmy2 nk tnya sya skrg 33week4day...td mmber2 opis Ade 2 3 org kte perut sya dh turun ke bawah btul ke tu tnda2 nk bsalin..tp sya air selusuh n brg2 BBY utk ke hospital smu Ade dekat umh xsedia pun dalam kereta..brg2 BBY pun Ade lgi yg blm cukup beli.

2 Các câu trả lời

Setahu sy ada 3 tanda bersalin : 1) kontraksi kerap 2) turun darah 3) turun air (air ketuban) Sy dulu pom rasa perut dah turun ke bwh tp bersalin siap overdue lg😅

5y trước

Kn tulh member2 suka takut2 kn Kita..diri sndr xrasa ape2 pun lgi