Sakit bawah perut

Assalamualaikum..mmy nk tnya pglamn ada asa cm sy pgnant 31weeks skit bwah perut bla na bgn ..dn bla tdo tkar posisi skit gk ngn celah klgkang pn skit dn xslsa ...normal ke#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

7 Các câu trả lời

sama lah... rasa macam kene korek2 kat dlm perut bhgn bawah tu kalau baby gerak... 😆 skang dah masuk 35 mgu masih jugak ade rasa yg sama... kalau baby bergerak masa tgh berjalan terus ngilu sebelah kaki x boleh nak berjalan... huhuu ..

9mo trước

btuii skit en xslsa asa ..tdo pn asa cm nyenyak mana skg na pusing kiri knan pn skit

Saya 26week pun rasa xselesa. Sakit2 badan. Nak baring pun dah xselesa.sakit pinggang,sakit pelviks. Jalan pun dah macam peguin

normal. sebab baby makin membesar jadi ruangan dlm rahim awak makin sempit. sakit tu akan hilang after bersalin😊

sis boleh search di yt, SPD/PGP management nanti banyak physiotherapist ajar mcm mana nak kurangkan rasa sakit tu.

9mo trước

ok sis tq shring nt sy search tgk ...

wslm. normal. sy pun mcm tu skrg sbb baby makin membesar kn

sy alami yg sma. nk tny xreti nk terangkan cm mna.

normal.