Awal kehamilan

Assalamualaikum..ibu2.. pinjam mata sekejap.. saya nampak Line samar cuma dlm kemera xnmpk sgt Line.. mcmni positif/negatif ye?? Maaf xde pengalaman.. terima kasih #ttc3thun

Awal kehamilan
5 Các câu trả lời

Wasalam , nampak tapi samar sangat , sis cuba try lagi 2 minggu insyaallah ada rezeki . Nak lebih detail beli clear blue . Dia boleh detect jika awal kehamilan

sy xnmpk la samar tu...tunggu lg 2 minggu,nanti test lg ye..kalau selagi xperiod tu..insyaAllah pregnant dh nie...🥰

hai any updte tak untuk ni? waktu detect ni sis betul prgnant ke?

ngtf sis..bli yg clear blue sis..yg tu sng detct

saya x nmpk