Assalamualaikum...hai...nak tanya macam nak bagi baby besar dalam kandungan yeee...saya da 30 minggu 5 hari tapi ramai kata kecik...share pendapat please...

2 Các câu trả lời

W'salam .. xpe awk , mulut org ni mmg .. besar kecik pun jd masalah 😂 yg penting , kandungan awk sihat .. sy preggy 8m org xcye .. ckp mcm bru 5 6m ..

5y trước

Tu la kan mulut manusia...sebab ramai da tegur benda sama je...