15weeks

assalamualaikum..haii,nak tanya kalau berat badan ibu yang mengandung dari awal kehamilan hingga 15 minggu adalah tetap tidak naik ataupun turun..adakah ada masalah pada baby dan ibu tersebut atau itu adalah normal..

1 Trả lời

sllunya mcm sye trun msa 10mngu kebawah sb alahan..Jdi misi xbising cma kne mkn kerap tpi sikit2..Klu lpas tu makin naik je tpi jgn lbh 0.5Hngga1kg dlm sbulan..Sb klu trun je tkt effect bby..Klu naik mndadak pl tkt kncing mnis..