Hamil 6week

Assalamualaikum..hai mummy² , sya nak tnya sapa pernah makan ubat niee , doc bgi msa scan bulan 3 ritu .. Cerita nya mcm niee ritu sya test double line , 8 mggu g scan doc kata xder kantung ,doc bgi surat refer ke spital utk cuci ..tapi alang kah mmang xpetnen pon 😂 .. (xtaw double line tu kenapa 🤷🏻‍♀️) So skrg nie sya dah petnen semulaa cuma xg scan lgi ,tgu mgu dpan bru scan (skrg 6w2d) boleh ke sya mkan jee ubat nie @ tgu scan bru mkan ???

Hamil 6week
4 Các câu trả lời

nmpk mcm vit utk ibu mengandung. sy perg klinik swasta dia suggest mkn vit ni..

better tunggu scan bru mkn

Apa nama ubat tu?

Ubat apa ni?