upt samar2

Assalamualaikum,dpo 18 check upt samar2,biasanya dpo brapa terang ya,ni cmfirm positif kh x,trima kasih sudi jwb,jgn kecam..ttc 2tahun😊#seriusnanya #ingintahu

upt samar2
2 Các câu trả lời

awak boleh cuba test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. upt akan makin terang if awk pregnant☺️. cuba guna upt yg lebih tinggi sensitivity. boleh cuba dgn dip n tell dulu🌻. semoga ada rezeki buat awak dn suami❤️

2y trước

ok,nanti sy test lg,terima kasih sis,amin2,moga ada rezeki dlm bulan rmadan ni

beli upt dkt farmasi. upt ni x accurate. ramai je kena scam dgn upt shopee ni.

2y trước

ok,trima kasih sis