Kedudukan baby songsang

Assalamualaikum..baru² ni sye ada scan baby.doktor ckp baby songsang.sye skrng pregnant 28w sempat x baby pusing lgi?#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya baby melintang dari awal pregnant. kepala kiri, kaki kat kanan. last scan masa 35w baby baru pusing tu pun tak masuk laluan lagi. 28w ruang masih bnyak. banyakkan bercakap n pujuk baby untuk masuk laluan 🤗 1hb ni baru nak scan semula dah masuk laluan atau belum. 36w dah time 1hb nanti

Waalaikumsalam. Ada orang baby nya akan pusing. Banyakkan berdoa ya sis.