Assalamualaikum..ada yg mcm sy 6? Apa simptom yg awak2 alami skg.?Sy skit breast je dan mual pagi

Assalamualaikum..ada yg mcm sy 6w4d? Apa simptom yg awak2 alami skg.?Sy skit breast je dan mual pagi je..

5 Các câu trả lời

saya 7+ weeks sekarang. breast dah tak sakit. mual sepanjang hari especially kalau perut kembung. semalam minum air kelapa 3 cawan, bangun pagi ni kembung, mual teruk ya Allah insaf tak minum dah air kelapa lepas ni 😢

11mo trước

hehehe awak dh scan ke? sy x scan lg

saya pon samaa...moga dipermdhkn urusan kita

waalaikumslam...sy pun sama hehe

11mo trước

hehe

sama!!! tarikh pun sme

haah sama.

11mo trước

awk dh scan?