Dah 39 minggu 6 hari..tapi masih belom ada tanda2 nak melahirkan

Assalamualaikum..ada tak tips nak bagi tanda2 melahirkan...tak nak kena beranak paksa...due 22.07.2023..hihuhuhuuh..

Dah 39 minggu 6 hari..tapi masih belom ada tanda2 nak melahirkan
2 Các câu trả lời

Jangan banyak fikir sis. Doktor saya selalu pesan jangan banyak fikir pasal ni kalau da sampai masa time tu buat la sebaik mungkin… yang penting baby sihat dan awak pun selamat melahirkan ya ☺️

tempuh je..jangan fikir sgt