labour room

Assalamualaikum..ada tak ibu2 yang baru bersalin di government hospital kt sini? Boleh tak share dengan saya..barang baby apa yg kita perlu bawa masuk dalam labour room nt ye? And barang kita sekali.. Saya lupa sgt2 masa anak first aritu..dh 4 tahun..harap ada yang sudi share dgn saya..?

15 Các câu trả lời

Sy baru bersalin hjung bln 9 dekat hospital ampang.. nurse minta pampers dgn baju baby yg berbutang dekat depan, xyah seluar.. dengan seluar dlm ibu & pad..

Sye bersalin dekat hkl bulan 8 ari tu. Tapi masa masuk labor die x mintak ape ape. Baby kluar dr labor room pon pakai baju hospital.

5y trước

sama.. x pyh bwk apa2 dlm labour room.. klw sy la.. sbb bby kena balut pkai kain hijau sj

Kt hospital seremban, nurse mntk lampin, baju suar n bedung. Baby da mbuang bru bole pakai pampers.

5y trước

Aah sis kne bg nurse lampin

Dia mintak pampers 1,bju 1helai,pad ngn suar dlm kita..tu je..

Bju,pmpes n tuala