Mengandung jarak kehamilan yang rapat.

Assalamualaikum.Ada tak ibu² dalam ni mengandung anak jarak yang rapat,anak sebelum ni tak sampai setahun mengandung lagi,lepastu masa bersalin ke adiknya mudah tak proses bersalinnya?

1 Trả lời

ikut rezeki sis. aunty sy boleh dikatakan bersalin selang setahun,Alhamdulillah,proses bersalin lancar. pengalaman sy pula,gap umur anak sekarang,9th,3th dan 7 bulan, Alhamdulillah proses bersalin pun lancar dan dipermudahkan. anak 1st sakit perut terus ke hosp,bukaan 9cm dan terus bersalin. anak 2nd sakit perut,pergi hosp bukaan 2cm,4 jam kemudian bersalin. anak 3rd contraction dan sy terus ke hosp,bukaan dah 3cm dan 1jam setengah lepas tu sy bersalin. sakit mcm nak mati juga masa tu,tp Alhamdulillah Allah permudahkan urusan sy

12mo trước

Alhamdulillah mudahnya sis bersalin. sy dlm 2 3 hri bru bsalin. pmbukaan jalan jnis lmbt.